U bevindt zich hier: verfshop online » Sikkens

Sikkens Verf-Goedkoop online!

Sikkens Cetol HLS Extra Zijdeglanzende, niet filmvormende transparante beits voor buiten op basis van alkydhars.

Sikkens Cetol Filter 7 Plus Zijdeglanzende, filmvormende transparante lazuur voor buiten op basis van alkydhars.

Sikkens Cetol Novatech Transparante, zijdeglanzende, high solid houtafwerking voor buiten. Het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies, zoals o.a. gevelbeschietingen, puivullingen, houtskeletbouw. Door zijn eigenschappen is Cetol Novatech bijzonder geschikt voor toepassing op naaldhout.

Sikkens Cetol BLX-Pro Watergedragen, semi-filmvormende, transparante beits voor buiten. Als transparant één-pot-systeem op niet-maatvaste bouwdelen van loof- en naaldhout. Zeer geschikt voor o.a. houtrijke objecten, gevelbetimmeringen, balkon- en tuinhekken.

Sikkens Cetol BLX Pro-Top Watergedragen beits met verbeterde duurzaamheid en blijft langer schoon. Langdurige bestendigheit tegen luchtvochtigheid, UV-straling en omgevingsinvloeden. Geredschap direct na gebruik reinigen met water.

Sikkens Rubbol AZ plus Hoogglanzende aflak voor buiten op basis van alkydhars.

Sikkens Rubbol Satura plus Alkydhars zijdeglanzende aflak voor buiten.

Sikkens Rubbol BL Isoprimer Watergedragen, isolerende grondverf voor binnen en buiten. Als isolerende grondverf op hout om verkleuring van verflagen door houtinhoudstoffen tegen te gaan. Als isolerende grondverf op hout om verkleuring van verflagen door houtinhoudstoffen tegen te gaan. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde arylaatharsverflagen.

Sikkens Rubbol BL Satura Zijdeglanzende lak voor binnen en buiten op basis van watergedragen polyurethan bindmiddel. Afwerking van hout, hard PVC, beton, pleisterwerk e.d. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen.

Sikkens Rubbol BL Ventura Satin Kan als “één-pot-systeem” worden toegepast. Toepassing Rubbol BL Ventura Satin is bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden, luifels e.d